Calidoscopi: Presentació a la Biblioteca Torras i Bages

calidoscopitorras 24-11-15

Aquest dijous 26 de novembre, a les 19:30h, Maria Rosa Ferré presentarà el llibre “Calidoscopi” juntament amb l’autora dels poemes, Isabel del Pilar Valero. L’acte serà conduit per l’escriptor David Monteagudo, amb la participació de Ramon Nadal (editor) i Enric Sanç (poeta).
En finalitzar l’acte el nostre celler col·laborador, CAN RÀFOLS DELS CAUS presentarà el vi de xarel·lo i riesling “Terra Prima” que degustarem tot seguit i que ens ha acompanyat en tots els actesBibliotequesambDO d’enguany.

T'escolto...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s