Passeig per les vinyes

masbertran

Foto: Isabel del Pilar Valero
El proper divendres, 10 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, en el marc de la cava Mas Bertran, de Sant Martí Sarroca, tindrà lloc un acte cultural relacionat amb el llibre Calidoscopi, de Maria Rosa Ferré i Isabel del Pilar Valero.

L’acte està encabit dins de la Festa Major de Sant Martí Sarroca. Más Bertran es un dels Cellers que figura dins de la “La Carretera del Vi“.

L’acte, conduït per Salmaldon Art, constarà de tres parts:

Projecció de les imatges del llibre, acompanyada per l’explicació de Maria Rosa Ferré.
Recital: Isabel del Pilar Valero, acompanyada de Montse Solé, Sandra D. Roig, Joan Opi, Montse Farrés, Enric Sanç, Marta Pérez Sierra, José Nicolás (Nico) i Montse Marcer (Galionar), establiran un diàleg poètic. Aquest contindrà poemes del llibre i altres que han compost els poetes per a l’ocasió.
Actuació musical, a càrrec de Els Grallers de la Becaina.
Mentre es degusta el cava i el vi de Mas Bertran, es compartiran impressions i hi haurà signatura de llibres. Una hora abans, a 2/4 de 6, les persones que ho vulguin, podran fer una visita a la cava. Tot i que l’acte i la visita estan oberts a tothom, cal fer reserva.
Publicat a: Cupatges

T'escolto...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s