Calidoscopi

Portada_Calidoscopi

Neixo.

Així comença David Copperfield, de  Charles Dickens. Una paraula caramullada de connotacions. Un verb curull de temps.

Aquest començament tan fetiller, m’ajuda a parlar-vos de la màgia del naixement d’un llibre de vívids colors i detalls molt perfilats, que naixerà al mes d’abril: Calidoscopi.

En ell, Maria Rosa Ferré i jo, us convidem a seguir-nos per paisatges que, gestats en la sensibilitat de cadascuna, abasten diferents àmbits expressius. Per accedir-hi cal endinsar-se en un prisma on formes i colors es transformen i es multipliquen, mentre es mira des de l’extrem oposat.

Sinopsi:

El tema principal del llibre és el paisatge i la seva descoberta. La manera d’entendre’l i explicar-lo ha nuat diferents recursos narratius, que esperem us ajudi a endinsar-vos-hi. Res no ens seria més plaent que els lectors trobessin la frescor, el somni, la bellesa, el simbolisme, el somni…, i les vivències que hem deixat escampades entre les pàgines. A poc a poc, anirem desgranant el contingut. Avui, només afegirem al títol, part de la llegenda: “Als prismes de l’esguard S’arraïmen els versos”

4 respostes a “Calidoscopi

    1. És quelcom més que un blog, Elfreelang. És un llibre. Com que no sé si tornaràs a passar per aquesta entrada, espero que ho descobreixis quan entris alblog en què anem informant de tot el projecte. 🙂

T'escolto...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s