Lluernes

Marcelo de Angelis

M’agafa desperta l’aurora, mentre els altres dormen. Els somnis es trencaren en resquills d’aire; en rellotges sense busques, que freguen la sensitiva i l’obliguen a plegar-se en el sempitern no rés. La visió de trèvols de quatre fulles augmenta el silenci, abans que el món comenci a ofegar-se en el mar de sensacions en què últimament navega. Tot està tan quiet al carrer que m’allunya; fins i tot els mots amagats que amb els acords tristos em teixeixen un poema a l’oïda, o l’aranya que enllaça les fulles amb estrelles, o el sol que rebota a les finestres i s’encongeix enduent-s’hi les paraules abans de pensar-les.

A les cantonades dormen somortes les fredes espurnes verdes i grogues amb les quals va pintar Caravaggio. La Botja blanca visita el jardí de les lluernes, on tot és temps i aquest, no importa.

14 respostes a “Lluernes

 1. D’aquest enllaç de fulles amb estreles, en deu sortir una petita meravella com aquest text…
  M’agradaria perdre’m per aquest jardí de les lluernes…
  Petons de bona nit.

 2. i jo que m’enlluerno de tanta bellesa en els teus mots……( per cert aprofito per felicitar-te pel teu sant……se’m va passar fixa’t quin despiste) ah i encara que al final no te’n vas endur cap premi c@ts tingues per segur que te’l mereixies un premi i gros!

  1. Gràcies, Elfreelang! No et preocupis, de vegades jo també m’oblido, però com que me’l celebren…^0^ Penso, ho dic amb sinceritat, que ja m’està bé com es reparteixen. Sempre m’omplen, perquè surten les persones que admiro i respecto. Com ara tu, i el, i ella…

 3. Quants dormien encara…!!
  Despertava i dins meu
  una lluerna que brillava……
  Dins la tristesa, l’alegria
  amb joia s’hi refregava
  Havia assolit el dia… ?
  i em sentia molt valent
  Ai, horitzó naixent !!!
  …………………. Anton.

  1. Tot naixia i tot estava per viure. La pàgina en blanc, és la més matinera i, la que ens ajuda en els primers pasos que hem de fer per poder avançar.

T'escolto...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s