Drisses

Manuel Beltràn Heredia

Tot està igual, tot ha canviat. El sol es desfà en múltiples gotes abocant adéus en el fragor de l’estiu. Les gavines segueixen volant, ornades de plomatges immaculats, a la punta del cel i celebren núpcies amb els anells de l’aire; la mandràgora arrela en les entranyes de la terra i la germina.

Ella, en un entès buit físic, regala la seva imatge a la pols que conté drisses de mirall, amb la nit abanderant les busques del rellotge. Encara sosté la llum amb la soledat dels seus ulls de cigne negre que mediten al centre de l’ona d’aigua que es dilata quan hi passa. De tant en tant parpelleja per escoltar el soroll que va deixar fora, darrere del seu mirar cap endins on, segons sembla, roman estacionària encara que no ho sàpiga.

Pronuncia noms sortits de l’eco de l’escorça de l’arbre, de la branca del qual volà, temorosa del vent que xiulava, tot seguint un impuls sobtat de fugida cap endavant.
Hi ha tanta vida entre el rellotge que batega hores al pit i a la memòria, que tot canvia i es manté inalterable.

7 respostes a “Drisses

  1. Dejarse llevar por el canto y la imaginación, la luz de la soledad y de los ojos que ven la belleza del cisne.
    Un saludo

    1. El canto despierta siempre mi imaginación, Mari-Pi. A veces las imágenes son idílicas; otras veces, no tanto…Suerte que la metamorfosis todo lo transforma.
      Gracias por viajar hasta aquí. ^0^

    1. No et sàpiga greu. Sempre he pensat que hi ha comentaris que es dilueixen per moltes raons. M’agraden fins i tot els silenciosos,sigui el motiu que sigui el que els genera. De vegades els utilitzo i van plens d’admiració i reflexió.

T'escolto...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s